BLOGGAAJA, VAIKUTTAJA – OLETKO ETSIMMÄMME KUMPPANI?

Vaikuttaja, rakastatko kauniita, skandinaavisia designkoruja? Tunnetko designin ja aidon helmen vetovoiman?

Etsimme yhteistyökumppaniksi aktiivista vaikuttajaa ‒ olet sitten bloggaaja, vloggaaja, somepersoona tai tubettaja. Tutustu uusiin koruihimme ensimmäisten joukossa, valitse itsellesi mieleinen ja kerro maailmalle, miten koru sulautuu arkeesi. Haluamme Sinut mukaan matkallemme kohti maailmanvalloitusta! Tutustu täältä yhteistyöbloggareihimme.

Tarkkaile lisäksi somekanaviamme,  sosiaalista mediaa ja sähköpostiasi. Aina kun uudistuksemme on nurkan takana, saat tietää siitä ensimmäisten joukossa.

Näytä MALIN-korusi maailmalle ja anna korusi kertoa säihkyvä tarinansa; jaa koruun liittyvä hetkesi sosiaalisessa mediassa hashtagilla #malindesign.

Odotamme yhteydenottoasi!

HYÖDYNNÄ NÄYTTÄVÄT KUVAT

Haluamme palvella entistäkin paremmin ja tukea Sinua tehokkaammin markkinoinnissa. Tarjoamme käyttöösi uusia tyylikkäitä kuvia, joita voit hyödyntää paitsi tuotekuvina, myös liikkeesi somekanavissa tai blogissa. Sivuiltamme löydät myös hyödyllistä tuotetietoa.

Mediaan materiaalia löydät täältä.

KORULIIKE – KIINNOSTAAKO YHTEISTYÖ?

Tutustu uusiin MALIN-designkoruihin, raikkaaseen ilmeeseemme ja uudistettuihin sivuihimme. Kysy liikkeeseesi MALIN Design -peruspakettia, joka sisältää valikoidun malliston koruja naisille ja miehille.

Ota tästä yhteyttä meihin.

Malin Design Oy