Malin Design Oy

MEIDÄN
TARINA – MALIN DESIGN

Malin Design on syntynyt halusta kertoa uniikkeja tarinoita helmikorujen avulla. Yrityksen olemme perustaneet me, Katja ja Ville Malinen. Olemme suomalainen, Tampereella sijaitseva perheyritys, joka suunnittelee sekä valmistuttaa nuorekkaita ja skandinaavisia design-koruja. Jatkuvasti laajenevaan valikoimaamme kuuluvat korvakorut, rannekorut, lasten korut, helminauhat, sormukset, kastelahjat ja kaulakorut. Erikoistuimme alun perin helmikoruihin, jonka jälkeen valikoimaamme ovat tulleet mukaan hopeakorut, lahjakorut sekä viimeisimpänä miesten korut. Jokainen korumme kertoo omaa tarinaansa pienillä uniikeilla yksityiskohdilla.

Ajaton ja ainutlaatuinen

Haluamme luoda maailmaan hymyä helmien ja korujen avulla. Tavoitteemme on luoda jotakin ainutlaatuista ja pysyvää nuorekkaalla ja skandinaavisella design-korusarjallamme. Jokainen tuotteemme on tehty kuvastamaan käsityön korkeaa laatua, joka sopii osaksi elämän tärkeitä hetkiä.

Jokainen korumme symboloi sitä ylpeyttä ja sitoutuneisuutta, joilla korumme valmistetaan. Kauniilla ja uniikilla muotoilulla tuomme hymyn päivittäin korun kantajalle sekä varmasti hänen ympärilleen.

Laadukas ja elegantti

Visionamme on luoda skandinaavisessa hengessä ajattoman kauniita ja pitkäikäisiä koruja. Suunnittelutyömme kulmakiviä ovatkin aidot korumateriaalit sekä yksinkertainen muotoilu, jotka havainnollistavat design-korujen ajatusta täydellisesti. Etsimme jatkuvasti maailman tarjoamaa inspiraatiota koruihimme, pitäen kuitenkin samalla esillä helmikorujen asemaa klassisena ja arvokkaana perintönä. Halusitpa uudistaa arkipukeutumistasi tai löytää uuden somisteen ikimuistoista tilaisuutta varten, niin me olemme muotoilleet sinulle tyylikkään korun, joka sopii.

Rakkaudesta koruihin koko tiimin voimin

Korutuotantoketjumme muodostava Malin Design -tiimimme koostuu nykyään lukuisista perheyrityksistä sekä Suomessa että Euroopassa. Yrityksiin kuuluu sekä suunnittelijoita että valmistajia, joilta edellytämme korkean tason ammattitaitoa sekä nuorekasta näkemystä, joiden avulla tulevaisuuden korujen tekeminen on mahdollista. Tiimimme jäseniä yhdistävät myös vastuullisuus ja ympäristön huomioimisen tärkeys. Tiimiimme kuuluu siis rikas joukko koruvalmistajia, jotka elävät ja hengittävät koruvalmistuksesta noudattaen eettisiä ja vastuullisia toimintaperiaatteita.