Katja Malinen Ville Malinen Malin Design Oy

MEIDÄN
TARINAMME

Malin Design on Suomalainen, Tampereella sijaitseva yritys, jonka ovat perustaneet Katja ja Ville Malinen. Yrityksemme suunnittelee ja valmistuttaa moderneja, skandinaavisia ja tyylikkäitä design koruja; korvakorut, rannekorut, lasten korut, helminauhat sekä kaulakorut ovat päätuotteina. Aloitimme helmien kanssa korurakennuksen, jonka jälkeen laajensimme korumallistoamme hopeakoruihin, lahjakoruihin sekä viimeisimpänä miesten koruihin. Jokainen korumme kertoo omaa tarinaansa pienin uniikein yksityiskohdin.

Ajaton ja ainutlaatuinen. Meidän helmillä ja koruilla haluamme luoda hymyä maailmaan – luoda jotakin ainutlaatuista ja pysyvää nuorekkaalla ja skandinaavisella design korusarjallamme. Se symboloi oman kädenjälkemme kautta unohtumattomalla tavalla elämän tärkeitä hetkiä, laadusta tinkimättä.

Haluammekin kuvata meidän tiimiä ja korujamme sanoin ”wau, tyylikäs”, koska ne merkitsevät meille oikeaa ja parasta tapaa valmistaa koru ylpeydellä, saaden hymyn korun kantajalle – joka päivä.

Laadukas ja minimalistinen. Visionamme on luoda skandinaavisessa hengessä ajattoman kauniita, pitkäikäisiä koruja. Aidot korumateriaalit ja yksinkertainen design ovat siis suunnittelumme kulmakiviä,  jotka korostavat meidän designkorujen ajatusta täydellisesti. Suunnittelussamme haemme jatkuvasti inspiraatiota maailmalta. Jokainen uusi tuote tuo raikkaan tuulahduksen valikoimaamme, mutta klassikoilla on aina oma sijansa mallistossa. Sinun toiveesi voi olla uudistaa arkipukeutumistasi tai löytää ikimuistoiseen tilaisuuteen koru, tai sitten vain ilahduttaa itseäsi tai rakasta. Voit luottaa siihen, että olet valinnut oikean korun matkaasi.

Rakkaudesta koruihin koko tiimillä. Ajan saatossa olemme muodostaneet oman, nuorekkaan MALIN-tiimimme, joka koostuu niin suomalaisista kuin eurooppalaisista perheyrityksistä, korusuunnittelijoista ja -valmistajista; Suomesta Italiaan. Korusuunnittelijoillamme ja valmistajilla on oltava vahva ammattiosaaminen, luonnetta sekä nuorekas näkemys tulevaisuuden koruihin. Sinun korusi on siis taidokkaan suunnittelun, huolellisen käsityön ja yksityiskohtaisen viimeistelyn lopputulos. Korujen valmistuksessa tärkeitä arvojamme ovat vastuullisuus ja ympäristön huomioiminen. Tämän vuoksi MALIN-tiimiin valikoimme vain koruvalmistajia, jotka valmistavat korumme rakkaudella eli ”elävät ja hengittävät koruvalmistusta” ja noudattavat hyviä eettisiä ja vastuullisia toimintaperiaatteita!