Katja Malinen Ville Malinen Malin Design Oy

MEIDÄN
TARINAMME

Malin Design on suomalainen, Tampereella sijaitseva yritys, jonka ovat perustaneet Katja ja Ville Malinen. Malin Design suunnittelee ja valmistuttaa moderneja, skandinaavisia ja tyylikkäitä designkoruja.

Ajaton ja ainutlaatuinen

Halusimme luoda jotakin ainutlaatuista ja pysyvää, joten suunnittelimme  nuorekkaan ja skandinaavisen designkorusarjan. Se symboloi oman kädenjälkemme kautta unohtumattomalla tavalla elämän tärkeitä hetkiä, laadusta tinkimättä. Meille tärkeää on korun ja sen kantajan välinen pitkäaikainen ja ainutlaatuinen suhde. Näiden ajatusten pohjalta syntyi nykyinen designkorusarja.

Laadukas ja minimalistinen

Visionamme on luoda skandinaavisessa hengessä ajattoman kauniita, pitkäikäisiä koruja. Aidot korumateriaalit ja yksinkertainen design ovat siis suunnittelumme kulmakiviä,  jotka korostavat meidän designkorujen ajatusta täydellisesti.

Suunnittelussamme haemme jatkuvasti inspiraatiota maailmalta. Jokainen uusi tuote tuo raikkaan tuulahduksen valikoimaamme, mutta klassikoilla on aina oma sijansa mallistossamme!

Rakkaudesta koruun

Ajan saatossa olemme muodostaneet oman, nuorekkaan MALIN-tiimimme, joka koostuu niin suomalaisista kuin eurooppalaisista korusuunnittelijoista ja -valmistajista. Sinun korusi on siis taidokkaan suunnittelun, huolellisen käsityön ja yksityiskohtaisen viimeistelyn lopputulos.

Korujen valmistuksessa tärkeitä arvojamme ovat vastuullisuus ja ympäristön huomioiminen. Me kaikki MALIN-tiimin osaajat teemme työmme rakkaudella, juuri Sinua varten.