Link to: Kaulakoru HEILOU

MEIDÄN TARINA

– MALIN DESIGN

Suomalaista designia skandinaaviseen tyyliin

Olemme suomalainen, Tampereella sijaitseva perheyritys, joka suunnittelee sekä valmistuttaa nuorekkaita ja skandinaavisia design-koruja. Yrityksen olemme perustaneet me, Katja ja Ville Malinen.

Jatkuvasti laajenevaan valikoimaamme kuuluvat korvakorut, rannekorut, lasten korut, helminauhat, sormukset, kastelahjat ja kaulakorut. Erikoistuimme alun perin Gaura Pearls -helmikoruihin, jonka jälkeen valikoimaamme ovat tulleet mukaan hopea- ja kultakorut, lahjakorut sekä viimeisimpänä Malin Design -miesten korut. Jokainen korumme kertoo omaa tarinaansa pienillä uniikeilla yksityiskohdilla – toteutamme myös toiveesi mukaisen helmi- tai hopeakorun. Käsintehty tuote, luonnollisuus ja perinteikkyys yhdistettynä nuorekkaaseen sekä moderniin tyyliin, yhdistyvät koruissamme.

Rakkaudesta koruihin koko tiimin voimin

Korutuotantoketjumme muodostava Malin Design -tiimimme koostuu nykyään lukuisista perheyrityksistä sekä Suomessa että Euroopassa. Yrityksiin kuuluu sekä suunnittelijoita että valmistajia, joilta edellytämme korkean tason ammattitaitoa sekä nuorekasta näkemystä, joiden avulla tulevaisuuden korujen tekeminen on mahdollista. Tiimimme jäseniä yhdistävät myös vastuullisuus ja ympäristön huomioimisen tärkeys. Korunvalmistuksemme takana on siis rikas joukko koruvalmistajia, jotka elävät ja hengittävät koruvalmistuksesta noudattaen eettisiä ja vastuullisia toimintaperiaatteita.

Mukava, että juuri sinä olet löytänyt meidät, yrityksemme sekä uudistuneen verkkokauppamme.

Lämpimin terveisin,
Katja ja Ville Malinen

EKOLOGISUUS, LUONNOLLISUUS

Korut on valmistettu valikoiduista ekologisista ja kestävistä luonnonmateriaaleista: laadukkaasta allergiatestatusta 925-hopeasta, teräksestä, nahasta, viljellyistä helmistä ja luonnonkivistä. Näin me luomme koruja, jotka kestävät aikaa. Haluamme tehdä töitä sen eteen, että jokainen korun hankinta on pitkäaikainen ja ekologinen sijoitus.

Koruissamme on hyödynnetty eri materiaaleja ja olemme luoneet lumoavia tunnelmia käyttämällä vivahteikkaita sävyjä. Voit nähdä materiaaleissa uurteita, muotoeroja tai värivivahteita, joiden ansiosta korusi on uniikki käsintehty pala modernia muotoilua.

Koru kulkee valmistuksien aikana joskus pitkiäkin matkoja maailmalla. Kiinnitämme runsaasti huomiota turvallisen ja laadukkaan kuljetuksen varmistamiseksi. Lisäksi pidämme aina huolen siitä, että tilauksesi kotiovelle toimittaa ilmastoystävällinen toimija.

Olemme sitoutuneet kehittämään varastointiamme sekä toimitusmateriaalejamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Pyrimme myös jatkuvasti vähentämään kaiken toimintamme synnyttämää hiilijalanjälkeä. Olemme mukana muuttamassa maailmaa ja ekologista ajattelua sekä vaadimme näitä arvoja myös yhteistyökumppaneiltamme.

Link to: Kaulakoru HEILOU
Link to: Kaulakoru HEILOU

SUUNNITTELUTYÖMME KULMAKIVET

Mitä on modernin korumuotoilun taustalla? Malin Design -tiimissä inspiroidutaan ennen kaikkea aidoista materiaaleista ja ajattomuudesta. Kaikkia helmikorumallejamme valmistetaan pieni ja rajattu erä, joten tuotteidemme ainutlaatuisuus on aina taattu. Korujemme tärkeimpiä ominaisuuksia ovat aikaa kestävä muotoilu, laadukkaat materiaalit ja pitkäkestoisuus. Korusuunnittelussa on myös tärkeää, että korut ja mallistomme ovat harmonisesti yhdisteltävissä keskenään.

Visionamme on luoda skandinaavisessa hengessä ajattoman kauniita ja pitkäikäisiä koruja. Suunnittelutyömme kulmakiviä ovatkin aidot korumateriaalit sekä yksinkertainen muotoilu, jotka havainnollistavat design-korujen ajatusta täydellisesti. Etsimme jatkuvasti maailman tarjoamaa inspiraatiota koruihimme, pitäen kuitenkin samalla esillä helmikorujen asemaa klassisena ja arvokkaana perintönä. Halusitpa uudistaa arkipukeutumistasi tai löytää uuden somisteen ikimuistoista tilaisuutta varten, niin me olemme muotoilleet sinulle tyylikkään korun, joka sopii.

TÄRKEIMMÄT ARVOMME

Toimintamme tärkeimmät arvot ovat laatu, ekologisuus, käsityöperinteen vaaliminen, uniikki muotoilu ja klassinen kauneus. Jokainen arvomme näkyy jokaisessa korussamme, sillä kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä korkealaatuisista materiaaleista. Näin luomme koruista jotain erityistä ja uutta, jotta ne ilahduttavat kantajaansa. Tulemme aina valmistamaan moderneja ja uniikkeja helmikoruja, jotka kestävät aikaa ja katseita. Nyt ja tulevaisuudessa.

Link to: Kaulakoru HEILOU

TUTUSTU JA IHASTU MALLISTOOMME