UUSIN KORUMALLISTOMME

Meidän korumallistomme koostuu käsintehdyistä hopea-, kulta ja helmikoruista. Meille on tärkeää, että kaikissa koruissa ja helmissä yhdistyvät ajattomuus, luonnollisuus ja vastuullisuus. Materiaaleina koruissa on käytetty aitoa 14K kultaa, 925 hopeaa, allergiatestattua terästä, nahkaa sekä aitoja helmiä. Kaikki korumme on luotu kestämään aikaa ja luomaan kertomuksia. Löydä sinäkin oma uusi korusi ja luo näyttävä tarinasi.

TÄMÄN HETKEN KYSYTYIMMÄT KORUMALLIT

Gaura Pearls helmikorut

Helmikorumme ovat aito skandinaavinen valinta luonnolliseen ja tyylikkääseen pukeutumiseen. Ekologinen valinta sillä ne siirtyvä luonnollisesti perheessä äidiltä tyttärelle, sekä on aina luotu kestämään aikaa. Helmi on aina loistava lahjaidea rakkaalle, tai etsit sitten klassista helmikorua tai näyttävimpää design tyyliä, olet varmasti oikeassa paikassa. Ole rohkeasti oman elämäsi helmi → Rannekorut modernilla tyylillä, Korvakorut helmellä hopea- ja kultaosin, Helminauhat näyttävällä hopea -designilla, Kaulakorut hopealla ja helmin, Kastehelmet rakkaalle lapselle, Sormukset helmellä, Lahjaideat helmistä

Malin Design korut miehille

Miesten korut edustavat meidän omaa suunnittelua. Korusuunnittelijoina ovat toimineet mm. Ville ja Katja Malinen. Malin Design koru on suunniteltu moderneista sekä tarkoituksella ajattomista materiaaleista tyylikkään miehen makuun – miksei naisenkin. Olemme halunneet tuoda mm. hopeaa ja onyksi helmeä miesten käyttöön enemmän, harvinaisempaa rosoista laavakiveäkin esiintyy tietyissä malleissa. Tutustu meidän designiin → Rannekorut, korvikset, kaulakorut miehisempään tyyliin.

Lasten korut

Lapsille mallistossamme on koruja hopea ja helmi -yksityiskohdin. Löydät meiltä kastetilaisuuteen, kummilahjaksi tai muuten vain rakkaalle huomionosoituksena kivat ja pitkäkestoiset lahjat. Lastenkoruissa suurin ajatuksenamme on pitkäkestoisuus eli korun säädettävyys, että lapsi saa korun nuorena ja voi pitää sitä läpi elämänsä. Haluammekin, että lapsi saa korusta pitkäaikaisen ystävän elämän varrelle → Ihanat kastelahjat, näyttävät kastehelmet, lasten korulahjat vaikka kummilahjana rakkaalle – suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön lapselle.