, ,

Katse kohti kevättä

Kevät lähestyy jo hurjaa vauhtia. Kevään mukana puhaltavat usein myös muutoksen uudet tuulet. Lisääntyvä valon määrä auringon paistaessa upean kirkkaasti valkoisen hohtavaan hankeen tuo selkeästi mieleen lähestyvän kevään ja kesän. Luonnon herätessä, uudistuessa ja puhjetessa uudelleen kukkaan, muutosta myös omaan tyyliin halutaan luoda kevään koittaessa.

Kevään uudet helmikorut

Aidoilla helmikoruilla pystyt luomaan tyyliisi luonnollisuutta ja ainutlaatuisuutta. Trendikkäät helmikorut tuovat kaivattua muutosta jokaiseen tyyliin, sillä helmikoruilla saadaan täydennettyä pukeutumista monessa eri tilanteessa. Etsit sitten korua monipuoliseen käyttöön tai tiettyyn tarkoitukseen, kuten esimerkiksi tärkeisiin juhliin tai työtilaisuuksiin – jokaiseen tilanteeseen ja tarkoitukseen löytyy sopiva helmikoru.

Inspiraatiota koruista kevätpukeutumiseen

Nappaa inspiraatiota helmikoruista osaksi kevätpukeutumistasi. Koruja löytyy niin yksinkertaisesta ja hillitystä tyylistä kuin rönsyilevän runsaasta ja rohkeasta tyylistä pitäville.

Helmikorut osaksi kevään arkea

Uuden korun hankkiminen on ihanaa ilman mitään sen erityisempää syytä. Miksi emme ansaitsisi uutta korua vain siksi, että sellaisen haluamme? Helmikoru sopii arkeen nimittäin täydellisesti. Vaalean hohtava helmikoru luo tyylistä raikkaan sopien sävyjensä sekä hopeisten tai kultaisten yksityiskohtiensa kanssa kaikkeen pukeutumiseen. Kaiva siis kaapistasi tilaa kevään kevyemmille ja vaaleammille vaatteille ja siirrä paksut neuleet ja tummat sävyt odottelemaan seuraavaa syksyä. Vaalea helmikoru hohtaa ja erottuu upeasti kevätauringon paistaessa ja sopii näin ollen erinomaisesti keväällä käytettäviin vaaleisiin ja kevyempiin vaatteisiin, jotka ovat talven jäljiltä jääneet vaatekaapin perukoille.

Kuvan korut: korvakorut Noelle, helminauha Heilou, rannekoru Lilian

Helmikorut

Helmikorut kevään juhliin

Erityisen tärkeän etapin saavuttaminen elämässä, kuten ammattiin valmistuminen, kihloihin meneminen tai ylennyksen saaminen ovat esimerkkejä elämän erilaisista etapeista, joissa juhlistaminen koetaan ajankohtaiseksi. Juhlallisia tilanteita ja saavutuksia sekä niiden merkitystä elämämme aikana ei kannata vähätellä, sillä asioita harvoin elämässä muutenkaan voidaan pitää täysin itsestäänselvyyksinä. Jos olet saavuttanut elämässäsi jotain saavuttamisen arvoista tai haluat juhlistaa itsellesi tärkeää asiaa tai tapahtumaa, niin tee se. Tällaisissa upeissa tilanteissa uuden designkorun hankkiminen voi tuntua juhlalliselta tavalta muistaa jatkossakin korun kautta kyseiset tärkeät hetket jopa useiden vuosien jälkeen. Tällä tavalla tärkeät hetket eivät pääse unohtumaan, vaan ne kulkevat jatkuvasti mukanamme.

Kuvan koru: rannekoru Throne

Helmirannekoru

Aidoilla helmikoruilla pystyt luomaan tyyliisi luonnollisuutta ja ainutlaatuisuutta.

Kuvan korut: rannekoru Queen, helminauha Queen

Helmirannekoru ja helminauha

 

 

Kaipaatko vinkkejä korupukeutumiseen ja uusiin kevään tyyleihin?

Muista liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat uutuuksista ja erikoiseduista ensimmäisenä tietoa suoraan sähköpostiin. Uutiskirjeen tilaajalle on luvassa loistava etu vaikka heti ensimmäiseen tilaukseen!

 

Nauttikaa kevään lähestymisestä ja ottakaa vastaan sen tuomat iloiset muutokset osaksi elämäänne. Juhlistakaa ainutlaatuisia tilanteita ennakkoluulottomasti ja nauttikaa myös arjen tavallisista hetkistä.

Hyvää lähestyvää kevättä! ☀️

Toivottaen,

Ville & Katja