HELMEN TARINA – uniikki designhelmi

GAURA PEARLS. Korumme valmistetaan käsityönä Euroopassa. Japanissa sijaitsevan järven mukaan nimetty gaura kuvastaa luonnollista kauneutta ja helmen hohtoa. Toimimme Gaura Pearls designhelmi -hopeakorujen valmistajana ja maahantuojana Suomessa.

 

 

DESIGN.  Gaura Pearls koruissa klassiseen helmeen on yhdistetty modernia designia; korun kaunis hopeinen työnjälki on keskeisessä osassa. Näin syntyy uniikki designhelmi. Gaura Pearlsin korut ovat uniikkeja, käsintehtyjä taideteoksia ja ne edustavat laadukasta käsityötä, luonnollisia materiaaleja, sekä kaunista viimeistelyä.

UNIIKKI HELMI.  Aito Gaura Pearls koru on uniikki. Käytämme koruissa aitoja, viljeltyjä makeanvedenhelmiä. Aidon helmen tunnistat helmen painosta, helmen pinnan muodoista, helmen syvästä hohdosta, sekä väristä. Jokainen luonnossa kasvatettu helmi on erilainen ja korun valmistuksessa on tärkeä löytää oikeat helmet yhteen. Aito helmi onkin luonnon kauneimpia jalokiviä.

 

 

MATERIAALIT.  Valikoimme helmet koruihin suoraan helmien viljelijöiltä Japanin ja Kiinan alueilta, ja varsinainen helmikoru valmistetaan käsityönä Euroopassa. Valikoimalla henkilökohtaisesti koruissa käytettävät helmet ja raaka-aineet, takaamme tuotteidemme laadun. Helmikorumme on aina valmistettu aidoista viljellyistä makeanvedenhelmistä sekä korkealaatuisesta allergiatestatusta rhodinoidusta 925 hopeasta, ja näyttävistä zirkonia kivistä.

 


ARVOT.
  Toiminnassamme tärkeinä arvoina ovat laadukkuus, käsityö, Suomalainen yrittäjyys, uusi design sekä luonnollinen kauneus. Jokainen korumme on yksilöllisesti käsintehty ja ainutlaatuinen yksilö – kuten kantajansakin.

SAATAVUUS.  Gaura Pearls helmi-hopeakorut löydät valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme.

 

Gaura Pearls, Unique like you.