Näyttävä Miss Suomi ja helmikaunotar Essi Unkuri

Upeasta helmimallista Miss Suomeksi 2021


Upea kaunotar Essi Unkuri voitti Miss Suomi -kilpailun 18.9.2021 upealla olemuksellaan ja hurmasi jälleen koko Suomen. Lämpimät onnittelut vielä Essille voitosta! 
 
Essi Unkuri Miss Suomi 2021 ja Gaura Pearls helmikorut
 
 
Meillä on ollut ilo yrittäjinä tutustua Essiin hänen kotikaupungissaan Vaasassa järjestettävissä häämuotinäytöksissä. Essi on toiminut mallina Rewell Centerissä järjestettävissä Häät ja juhlat -tapahtuman näytöksissä useana vuotena ja kantanut helmikorujamme upeana helmiprinsessana.
Olemme seuranneet Essin määrätietoista etenemistä media-alalla ja somevaikuttajana. Hänessä on paljon sinnikkyyttä sekä uteliaisuutta, joka vie häntä jatkuvasti eteenpäin yrittäjänä.
 
 
 
"Essi on toiminut Häät ja juhlat -tapahtuman näytöksissä useana vuotena ja kantanut helmikorujamme upeana helmiprinsessana."


Essi Unkuri Miss Suomi 2021 upeassa Gaura Pearls Coco helminauhassa
 
Essillä on misseyden lisäksi monta muutakin rautaa tulessa: hän on opiskellut vaikuttajamarkkinointia, tehnyt töitä juontajana, edustajana sekä näyttelijänä ja ollut mukana teatterissa pienestä pitäen.


Ahkeruus ja omien tavoitteiden eteen työskenteleminen ovat inspiroivia asioita kenelle tahansa, ikään tai elämäntilanteeseen katsomatta. Essin asenteesta voivat ottaa mallia ihmiset niin vauvasta vaariin: Essin tavoitteellisuus ja päämäärätietoisuus innostavat monia tekemään töitä omien unelmiensa eteen.
Myös periksiantamattomuus sekä usko itseensä ovat osoittautuneet Essin kohdalla avainasioiksi Miss Suomi-tittelin saavuttamisessa sekä monessa muussakin asiassa.
 

"Essin tavoitteellisuus ja päämäärätietoisuus innostavat monia tekemään töitä omien unelmiensa eteen."


 
Essi on varmasti esikuvana monelle nuorelle naiselle – hänestä huokuu aitoa luonnollisuutta ja valovoimaista hehkua hänen ympärilleen. Essin elämää ja maailmanvalloitusta voit seurata Instagramissa: @essiunkuri ⭐️
Toivotamme Essille hurjasti onnea tuleviin Miss Universum -kisoihin!
Maailma tarvitsee Essin kaltaisia valovoimaisia ja inspiroivia henkilöitä ⭐️ Meidän silmissä hän on jo voittaja.
 
Essi Unkuri Miss Suomi 2021 upeissa Gaura Pearls helmikoruissa
Essillä päällään helminauha Coco ja rannekoru Grace. Helminauha Cocossa yhdistyvät ainutlaatuisuus ja näyttävyys, ja pituutta korulla on jopa 120 cm. Rannekoru Grace on klassinen valinta moneen eri tarkoitukseen. Grace on pituudeltaan 18-20 cm ja kauniina yksityiskohtina siinä toimivat zirkonia-kivet. Sekä Coco että Grace tekevät juhlapukeutumiseesi upean viimeistellyn lookin ja tuovat juhlapukeutumiseen kaivattua arvokkuutta ja näyttävyyttä. Nämä korut takuuvarmasti tuovat käyttäjälleen hehkua ja itsevarmuutta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Molemmat korut sopivat käytettäväksi niin yhdessä kuin erikseen.


Korvakoruina kuvissa esiintyvät Ellen ja Noelle. Nämä kauniit korvakorut sopivat täydentämään monenlaista pukeutumista ja ne sopivat yhteen kaikkien korujen kanssa. Voit tutustua laajemmin koko koruvalikoimaamme täältä.
 
Blogin kuvat © Ville Malinen.

VIIMEKSI KATSOTUT