Mitä ostaa kastelahjaksi lapselle?

Ristiäiset tai nimiäiset ovat tärkeä tapahtuma lapsen elämän alkumetreillä. Ristiäisiä juhlitaan usein koko perheen ja suvun voimin. Paikalle kutsutaan erityisesti lapsen tulevat kummit, joilla on tärkeä rooli lapsen elämässä. Usein lahjan valitseminen tilanteeseen kuin tilanteeseen koetaan haasteellisena, eivätkä ristiäiset ole poikkeus. Mitä sitten ostaa ristiäislahjaksi lapselle juhlan tärkeys huomioiden? Käymme läpi muutamat lahjaideat ja kerromme, miksi koru on ajaton ja pitkäkestoinen valinta ristiäislahjaksi. Tekstin luettuasi huomaat, ettei ristiäislahjan valitseminen ollutkaan niin vaikeaa!

Kastelahjana koru


Koru on monikäyttöinen ja pitkäikäinen lahja. Koru myös arvokkaana lahjana nostaa esille tärkeiden tapahtumien merkitystä. Valikoimastamme löytyvät ristiäislahjaksi erityisesti tarkoitetut kastehelmet ja kasterannekorut. Lahjana toimivat hyvin myös perinteinen helmikaulakoru tai lahjakortti. Lasten korumme on valmistettu sillä ajatuksella, että koru olisi mahdollisimman pitkäikäinen. Kastehelmet ovat valmistettu tavattua näyttävämmästä lapselle sopivasta riisinmuotoisesta helmestä valkoisena sekä vaaleanpunaisena, jotta koru olisi näyttävä ja istuva myös lapsen kasvaessa. Jatkohelmien ansiosta kastekoru kulkee lapsen mukana elämänvaiheesta toiseen, muistona lapsuuden ajoista ja tietenkin lahjanantajasta. Jatkopalan ansiosta korun käyttö ei rajoitu pelkästään lapsuuteen.
 
Koru on monikäyttöinen ja pitkäikäinen lahja. Koru myös arvokkaana lahjana nostaa esille tärkeiden tapahtumien merkitystä.


 

Muutama vinkki kastelahjan valintaan


Kastehelmet

Kastehelmistä olemme koonneet valmiin setin pienelle rakkaalle. Setti pitää sisällään kastehelminauhan, kasterannekorun sekä ihastuttavan lahjalaatikon. Saat valittua kastehelmien settitarjouksessa halutun värin, pituuden sekä lukkomallin. Mini Honey kastehelminauha ja Mini Honey kasterannekoru ovat saatavilla kultaisilla lukko-osilla.

Lasten korut
Kastelahjakorulla on suuri merkitys lahjansaajalle usein vielä aikuisiälläkin, sillä korumme on suunniteltu kestämään aikaa. Helmien hoito-ohjeesta voit lukea lisää tietoa siitä, miten voit itse edesauttaa helmikorun pitkäikäisyyttä, lue korunhoito aiheesta lisää korujenhoito -blogistamme. Oikeanlaisella hoidolla ja huolenpidolla, helmikoru kestää ja on lahjansaajalla käytössä monia vuosikymmeniä – koru voi kulkeutua jopa sukupolvelta toiselle arvokkaana perintönä aina seuraaviin ristiäisiin ja seuraaville suvun jatkajille. Parhaat ristiäislahjat säilyvät hyvinä vuodesta toiseen. 

Kastelahja

 
Lisää lahjaideoita sekä koko lasten mallistomme löydät täältä.

VIIMEKSI KATSOTUT