Korulahja modernille miehelle

Anna isälle tänä vuonna ajaton korulahja. Uudessa Malin Design mallistossa on persoonallisia ja tyylikkäitä koruja nykymiehelle. Kalvosinnapit ja solmioneulat ovat tehneet paluun tyylikkäiden miesten pukeutumiseen. Työvaatetuksen voi viimeistellä hopeisilla korvakoruilla ja liittää pukuun perinteiset kalvosinnapit tai vaikka solmioneulan.
Koru on unohtumaton lahja, jonka voi antaa rakkaalleen.
Korut kuuluvat myös nyky -isien, eli modernien miesten arkipukeutumiseen ja harrastuksiin. Rannekorut ja kaulaketjut elävöittävät pukeutumista ja ovat osa yhä useamman miehen persoonaa. Huolitellut hiukset, parta ja tyylikkäät korut luovat mielikuvan miehestä, joka tietää mitä tahtoo. Astu rohkeasti esiin!
 
Huolitellut hiukset, parta ja tyylikkäät korut luovat mielikuvan miehestä, joka tietää mitä tahtoo.

 

Korut ovat viesti


Korut sopivat kaikenikäisille miehille. Niillä voi kertoa nuoresta asenteesta tai oman tiensä kulkijasta, joka haluaa kertoa jotain omasta persoonastaan. Metallina hopea, teräs, nahka ja mustat helmet kertovat kantajansa rohkeasta ja peräänantamattomasta tyylistä, jota Malin Design korut edustavat.

Tukka kuntoon ja korut esiin


Kello ja sormukset eivät kerro kantajastaan riittävästi. Miehen rannekorut ovat lähellä sykettä ja lähettävät viestiä, joka ei todellakaan jää huomaamatta. Miehen ranne on jykevä ja sitä pitää koristella. Enemmän on kaunista, jolloin ketjut, helmet ja nahkan voi yhdistellä jännittävästi. Juhlissa kaikki korut ovat sallittuja.
 
Valikoimastamme löydät nyt uudet kalvosinnapit, korva- ja rannekorut moderneille miehille. Käy katsomassa uusimmat Malin Design miesten korumallit.
 
Teksti ja kuva: Ulla Frantti-Malinen (julkaistu alkup. 3.11.2020)

VIIMEKSI KATSOTUT