Helmiyrittäjä vaihtuu

Olen Mari Paulina, uusi yrittäjä helmien parissa. Ihastuin erityisesti Gaura Pearlsin kauneuteen, laatuun ja ekologiseen filosofiaan. Minä uskon vahvasti näihin tuotteisiin. Korujen yksilöllisyys, ja usein vaihtuva mallisto sinetöivät päätöksen. Helmikorun matka tuotteeksi on kiehtova: helmen kasvatuksesta makeassa vedessä sen jalostamiseen kauniiksi koruksi ja sitä kautta kaunistamaan meitä – miten ajaton ja tyylikäs sijoitus. Aito helmikoru!

 

Uuden liiketoiminnan aloittaminen on prosessi


Liiketoimintakauppa on monimuotoinen prosessi – erityisesti silloin, jos teet sen ensimmäistä kertaa. Voin rehellisesti todeta, että ilman apua ja tukea en olisi tässä tänään. Vinkkini kaikille liiketoiminta-/yrityskauppaa suunnitteleville on se, että älä pihistä asiantuntija-avusta. On äärimmäisen tärkeää, että ympärilläsi on henkilöitä, joilla on kokemusta asiasta ja näkökulmaa.

 

  Aidolla helmikorulla sijoitat itseesi


  Itselleni aidot helmet ovat erityisiä niiden luonnollisuuden takia; jokainen koru on jo valmistuessaan valmiiksi erilainen. Ei ole olemassa siis yhtä täysin samanlaista helmeä, sillä helmet syntyvät luonnon mukaisissa olosuhteissa tehtaiden ja muiden tuotantolaitosten sijaan. Helmissä korostuvat pienet, erilaiset yksityiskohdat, jotka tekevät jokaisesta korusta uniikin. Helmiä on tarkalleen ottaen eri kokoisia ja mallisia – myös helmen hohdossa voi olla pieniä uniikkeja eroavaisuuksia. On ihmeellistä jo pelkästään ajatella, kuinka aito helmi valmistuu melkein kuin itsestään, ilman keinotekoisia valmistusmenetelmiä. On hienoa, että tällainen pala historiaa ja taitoa on jäänyt ilahduttamaan meitä näihin päiviin asti.


  Inspiroituessani helmistä ja niiden mielenkiintoisesta matkasta kohti valmista korua, on selvää, että yrittäjän matkastani on tulossa mielenkiintoinen. Koen, että yrittäjänä on tärkeää tuntea liiketoiminta itselle merkitykselliseksi, jotta siihen on ylipäätään järkevää lähteä mukaan. Se, että uskot itse vahvasti liiketoimintaan ja sen menestymiseen on ensisijaisen tärkeää, jotta mahdollisuudet kasvamiseen ja muihin saavutuksiin olisivat mahdollisia.

  Näen valtavasti potentiaalia aitojen helmikorujen parissa työskentelyssä. Aito luonnontuote on kuitenkin ajankohtaisempi kuin koskaan aiemmin, sillä eläessämme nykypäivänä ns. kertakäyttökulttuurissa, ekologisten ja pitkäikäisten tuotteiden merkitys korostuu. Helmethän kestävät käytössä kauan, kunhan koruista vain huolehtii asianmukaisesti. Voit tutustua tarkemmin helmikorun hoitoon täältä.

  Kevätkorut juhliin


  Kevät lähestyy reipasta tahtia, joten suosittelen jo tässä vaiheessa kääntämään katseet hyvissä ajoin kohti kevään juhlia. Pian lähestyvät ylioppilasjuhlat ja muut valmistujaiset odottavat nurkan takana. Näihin tilaisuuksiin sopivat erityisesti aidot helmikorut, sillä helmikorun avulla juhlatyylistä saat luotua tyylikkään. Helmikorut sopivat myös osaksi monipuolista pukeutumista. Pukeudut juhliin sitten mekkoon, housupukuun tai esimerkiksi haalariin, helmet viimeistelevät juhlallisen kokonaisuuden. Helmet myös yllättävät takuuvarmasti lahjana positiivisesti. Meiltä saat halutessasi myös lahjapaketin osaksi tilausta. Voit hakea inspiraatiota mallistostamme ja fiilistellä etukäteen kevään lähestyviä juhlia Instagram-tilillämme gaurapearls.
  Helmirannekoru

  VIIMEKSI KATSOTUT