Helmikorut – Trendikäs tapa asustaa

Helmien käyttötavat ovat muuttuneet dramaattisesti vuosien varrella. Enää helmiä ei ole tarkoitettu pelkästään erikoistilaisuuksiin tai isoäidin korurasiaan. Helmikoruja pidetään osana päivittäistä pukeutumista ja siitä onkin tullut trendikäs asuste kaikille ikään katsomatta.

Olipa tyylisi mikä tahansa, helmiä voit käyttää maltillisemmin yksittäisinä koruina tai jos sinulta löytyy uskallusta, koruja voi käyttää useampia tai valita jopa värillisiä helmiä. Älä siis pelkää kokeilla uutta ja pidä hauskaa! Oma tyyli helmien pitämiselle löytyy varmasti jokaiselle.

Helmet: Uusi trendi 

Koruista puhuttaessa vain harvat ovat niin klassisia ja tyylikkäitä kuin helmikorut. Helmet ovat aina hyvä valinta, käytät niitä sitten juhlatilaisuudessa tai vain arkikäytössä. Helminauhat ovatkin muodin uusin trendi. Helmikorut ovat tällä hetkellä suositumpia kuin koskaan, sillä muotiharrastajat ympäri maailman ovat keksineet uusia ja entistä luovempia tapoja yhdistää helmiä osaksi jokapäiväistä tyyliä.

Miten käyttää helmikoruja

Jos helmien käyttö ei ole sinulle tuttua, saatat miettiä, miten helmikoruja voi käyttää. Olemmekin koonneet ideoita helmikorujen monipuoliseen käyttöön. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä itsellesi mieluisin tapa helmien hyödyntämiseen.

10 eri tapaa käyttää helmikoruja

  • Statement-kaulakoruna. Yksittäinen suuri ja näyttävä helminauha voi tehdä suuren vaikutuksen, kun sitä käytetään kaulakoruna. Jos haluat modernimman ilmeen, kokeile käyttää niitä nahkatakin tai paksun puseron kanssa.

Helminauha Heilou-DB

  • Kerrostettuna. Helmet näyttävät upeilta kerroksittain muiden eripituisten kaulakorujen kanssa. Kokeile yhdistää ne pitkän riipuskaulakorun tai sirojen ketjujen kanssa. Yksi suosituimmista tavoista käyttää helmiä on kerrostaa niitä käytettäväksi muiden kaulakorujen kanssa. Tämä luo ainutlaatuisen ja tyylikkään ilmeen, jonka voi pukea ylleen moneen eri tilaisuuteen. Helmikoruja löytyy niin nauhoina, korvakoruina, rannekoruina, kuin sormuksinakin, joten erilaisia tyylejä ja kokonaisuuksia voidaan luoda monipuolisesti.

 

  • Farkkujen kanssa. Farkku ja helmet yhdistettynä toisiinsa on yllättävä, mutta tyylikäs yhdistelmä. Kokeile käyttää helmikorua farkkupaidan tai -mekon kanssa, jotta saat rennon, mutta silti viimeistellyn lookin.

Rannekoru Classiko, Nappikorvakorut Ellen

  • Yhdessä kellon kanssa. Perinteistä kelloa ei tarvitse sysätä sivuun jos haluaa käyttää vaihtelun vuoksi helmiä. Helmet ja kello sopivat nimittäin käytettäväksi myös yhdessä.
  • Hiuksissasi. Helmet voivat tuoda ripauksen glamouria mihin tahansa kampaukseen, käytitpä niitä sitten osana updo-kampausta tai kauniina asusteina hiuksissasi.Hiuskoriste

 Helminauha Amora

  • Somistettuna osaksi laukkua. Helminauhan voi ripustaa näyttävästi roikkumaan käsi- tai olkalaukusta. Tämä tuo pukeutumiseen täysin uuden ja erottuvan tyylin, jota ei takuulla jätetä huomiotta.

 

  • Korvakoruina. Helmikorvakorut ovat aina tyylikkäät, mutta voit käyttää niitä myös rennommin yhdistämällä ne neuleen ja t-paidan kanssa. Tai pue ne juhlavammin käyttämällä niitä cocktail-mekon tai iltapuvun kanssa. Helmikorvakorut

 

  • Selän puolelle käännettynä. Pitkän helmikorun voi kääntää roikkumaan myös selän puolelle. Lookista tulee tällöin juhlava ja arvokas, joten kyseisen tyylin luominen saattaa olla erityisen ajankohtaista esimerkiksi omissa häissä, syntymäpäivillä, teemajuhlissa jne.Helmikaulanauha

Gaura Pearls Coco-helminauha

  • Housun tai hameen solkiin ripustettuna. Helmen voi ripustaa housuihin ja hameeseen kiinnittämällä sen luovasti solkiin ketjun tavoin.

 

  • Vyöhön yhdistettynä. Helmen voi yhdistää myös erilaisiin vöihin tai solmimalla itse helmet vyön tapaan vyötärölle. Erottuvan ja tyylikkään kokonaisuuden saat ainakin jos lisäät helmet roikkumaan vyötärölle, keskivartalon kapeimmalle kohdalle. Helmet sopivat esimerkiksi korsettivöihin. Helmet vyötäröllä

Kuva: Pexels, Rulo Davila

Gaura Pearls -helmikorut

Tutustu tarkemmin verkkokauppamme valikoimaan ja inspiroidu!

Gaura Pearls kauppa 

VIIMEKSI KATSOTUT