Helmikorut ja kesän juhlat - juhlakorun valinta

Kesä on juhlien ja pukeutumisen kulta-aikaa. Häät, valmistujaiset ja muut rennot illanvietot kuuluvat kesään. Äkillisesti lisääntyvä määrä erilaisia juhlia ja illanistujaisia saattaa saada helposti kenen tahansa pään pyörälle, sillä yhtäkkiä vaatekaapista pitäisi löytyä juhlavaa päällepantavaa ja kaiken kukkuraksi asukokonaisuus pitäisi vielä viimeistelläkin jotenkin. Käymme läpi seuraavaksi juhlakorun valintaa ja kesän juhlasuosikkeja helmikorujen osalta.

Millainen helmikoru kannattaa valita kesän juhliin?


Kesän pukeutumisessa korostuvat kirkkaat ja herkulliset värit, rohkeat kuosit, kevyet materiaalit, hulmuavat helmat sekä vaatteiden kerroksellisuus. Kesäjuhlien pukeutumiseen sopivat lisäksi erityisesti trendikkäät laventelin, vihreän ja keltaisen sävyt. Kuitenkin, jatkuvasti tyylikkäiden vaatesävyjen, kuten vaaleanpunaisen, räiskyvämmän pinkin, beigen, valkoisen ja muiden vaaleiden sävyjen merkitystä kesän pukeutumisessa ei tule vähätellä. Kaiken tämän lisäksi pukeutumisen ja tyylisi täydentäjänä tulee huomioida vielä korut. 


Juhlakorun valinta kesän juhliin on ihanaa ja juhlaviin kesän asukokonaisuuksiin kannattaakin yhdistellä kevyitä ja siroja helmikoruja. Sirommat korut eivät vie huomiota liikaa pois pukeutumisesta, vaan korujen tehtävänä tässä tapauksessa on enemmänkin viimeistellä ja tuoda esiin pukeutumisen parhaimpia puolia. Kevyissä ja siroissa koruissa on hyötynä lisäksi se, että halutessasi voit pukea ne päällesi myös esimerkiksi terassille, kesäteatteriin tai tanssilavalle. Käyttötapoja on monia, eikä tästä syystä helmikorujen käyttöä tarvitse rajoittaa pelkästään juhliin.
 

Kuvan korut: korvakorut Ellen (A), korvakorut Evelyn (B), korvakorut Noelle (C), rannekoru Adelin, rannekoru Classiko ja sormus Sophia (D), kaulakoru Ellie (E), helminauha Heilou-DB (F)
 

Valitse nämä helmikorut kesän juhliin


Korumuodissa pinnalla helmikorvakorujen osalta ovat pysyneet yhdestä helmestä koostuvat helmikorvakorut (A). Tällaisissa nappikorvakoruissa korostuvat kauniisti helmen yksityiskohdat, sillä  korun yksinkertaisuuden ansiosta huomio kiinnittyy ainoastaan itse helmeen. Nappikorvakorujen kokovaihtoehtojen ansiosta nappikorvakoruista saa muodostettua upean kokonaisuuden korvaan, jos korunpitäjällä on useampia korvareikiä. Tällaisessa tapauksessa isoimman nappikorvakorun voi laittaa etummaiseksi ja valita aina pienempi nappikorvakoru isomman perään. Lisäksi korvarenkaat pysyvät edelleen muodissa ja perinteisen korvarenkaan voitkin korvata vastaavanlaisella, mutta helmen kera (B). Näin perinteinen luottokorvakoru saa rinnalleen uuden korun, joka sopii erityisesti juhlaviin tilaisuuksiin korvaamaan perinteisen ja yksinkertaisen hopea- tai kultarenkaan. Perinteisestä nappikorvakorusta saadaan heti astetta juhlavampi, kun koruun yhdistetään hillitysti koristelua (C). Noelle korvakoruissa helmi on kehystetty näyttävillä zirkonia-kivillä. Tämä korumalli toimii myös erityisen hyvin yksinkertaisten nappikorvakorujen ystäville. Pienellä extrakoristelulla korusta saa hyvinkin juhlavan ja tärkeän osan kesän juhlapukeutumista. 
 
Juhlavissa rannekoruissa tulisi juhlien osalta korostua keveys ja näyttävyys. Näyttävyyttä koruun saadaan tuotua koristeluilla ja kauniilla lukituksella. Käsi, jossa rannekoruja pidetään, korostuu entisestään, kun sormeen lisätään vielä siro helmisormus (D). Useampi helmikoru sopii käytettäväksi myös yhtä aikaa, samalla tavalla kuin muutkin tiettyjen sarjojen tai mallistojen korut. Voit käyttää esimerkiksi useampaa rannekorua samanaikaisesti. Kaulakoruissa voi kesällä leikitellä kerroksellisuudella tai valita siro, yhdellä helmellä koristeltu kaulakoru (E ja F). Sirot helmikaulakorut sopivat moneen eri tyyliin ja pystyt yhdistelemään niitä useisiin kesän tapahtumiin. 

Gaura Pearls -korut tulevat säilytysrasiassa aitoustodistuksen kera.
Ihanan helmeileviä juhlahetkiä! Voit tutustua tarkemmin mallistoomme täältä.

VIIMEKSI KATSOTUT