Helmiä hääpäivääsi

Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista päivistä. Hääpäivänä haluamme näyttää sekä tuntea olomme hyväksi ja itsevarmaksi. Itselle mieluisten hääkorujen valitseminen vaikuttaa suuresti siihen, millaiseksi morsian kokee olonsa tänä tärkeänä päivänä. Helmikorut ovat olleet suosittuja jo vuosisatojen ajan, ja ne ovat edelleen erittäin haluttuja erityisesti hääkoruina.  Helmen luonnollinen kauneus ja kiilto sopivat täydellisesti hääpukujen ylelliseen tunnelmaan.

Hääkoruksi helmiäKuvassa Helminauha Thorne ja Rannekoru Thorne

Hääkorun valinta

Hääkorua valitessa on tärkeää miettiä omaa tyyliään – pidänkö kultaisista vai hopeisista yksityiskohdista? Etsinkö klassista vai modernia tyyliä? Pidänkö yksinkertaisesta eleganssista vai haluanko kenties jotain ainutlaatuisempaa? Miettimällä tarkemmin omaa tyyliä ja sitä, millaisen lookin häihin haluaa, koruvalikoimaa on helpompi rajata ja löytää itselleen paras vaihtoehto.

Valitse hääpukuusi sopiva

Oikeat hääasusteet voivat luoda klassisen upean häälookin. Ota käyttöösi koruja, jotka täydentävät valitsemasi hääpuvun tyyliä tuoden asuun lisää glamouria. Ota huomioon erityisesti kaulakorut, korvakorut, rannekorut, hiuskoristeet ja kengät.

Umpinaisen häämekon kanssa kaulakoru kannattaa jättää pois ja panostaa ennemmin rannekoruun ja korvakoruihin. Avonaisemman häämekon kanssa kaulakoru sopii täydentämään kokonaisuutta. Hääkoru voi olla kantajan tyylin mukaisesti joko hillitty tai näyttävä. 

Ihana muisto häistä ikuiseen käyttöön

Hääkoru voi parhaassa tapauksessa palvella käyttäjäänsä myös häiden jälkeen. Hääkorua valitessa kannattaakin miettiä, löytyykö korulle käyttöä myös hääjuhlan jälkeen. Näin varmistat, että voit nauttia korusta vielä pitkään. 

Erityisesti helmikorut nähdään arvokkaina muistoina tärkeistä tapahtumista, joita halutaan käyttää tärkeän päivän jälkeenkin. Koru muistuttaa jatkuvasti omasta ikimuistoisesta hääpäivästä. Helmien ollessa ajattomia ja kestäviä koruja, helmikoru voi kulkea suvussa perintökalleutena, jonka äiti antaa tyttärelleen tämän mennessä naimisiin. Sukupolvelta toiselle kulkeutuva hääkoru koetaan usein merkityksellisenä symbolina.

Huomenlahjaksi helmikoru?

Mietitkö mitä antaisit morsiamellesi huomenlahjaksi? Helmikorut ovat ajaton ja elegantti valinta hääkoruiksi ja huomenlahjaksi naiselle. Ne lisäävät hääpäivän ylellisyyttä ja kauneutta, ja voivat olla ihania perintöesineitä sukupolvelta toiselle.

Helmet edustavat puhtautta ja suloisuutta, mikä tekee niistä erityisen sopivan lahjan häiden romanttiseen teemaan.

Huomenlahjaksi helmikoruKuvassa Korvakoru Kelsey ja Kaulakoru Victoria

Gaura Pearls -hääkorut

Gaura Pearls -helmikorut valmistetaan käsityönä luonnollisista ja kestävistä materiaaleista, kuten mm. allergiatestatusta 925-hopeasta, teräksestä, viljellyistä helmistä ja luonnonkivistä. Suunnitelutyön kulmakivinä toimivat korujen ajattomuus, pitkäikäisyys, laatu ja yhdisteltävyys. Voit tutustua tarkemmin tarinaamme täältä.

Korumallistoomme kuuluvat kaulakorut, korvakorut, rannekorut, sormukset, riipukset ja rintaneulat. Löydät kauttamme myös lapsille suunnitellut helmikorut. 

Gaura Pearls -helmikorun hankinta hääkoruksi on ekologinen sijoitus. 

VIIMEKSI KATSOTUT