Helmeilevä tyyli kohtaa monikäyttöisyyden

Loppuvuosi on ihanaa joulun odotuksen aikaa ja nyt erityisesti pikkujouluissa sekä muissa tapaamisissa saa säihkyä. Satsaamalla upeisiin asusteisiin saat kokonaisuutesi loistamaan. Juhlahumun jälkeen upea asuste myös piristää arkityyliäsi vaikkapa toimistolla.


Poikkeukselliset vuodet antavat erityisesti luvan loistaa tämän vuoden pikkujouluissa ja tapaamisissa oman lähipiirin kesken. Voit pukeutua ja säihkyä päästä varpaisiin tai panostaa todellisiin katseenvangitsija-asusteisiin, mitkä saavat klassisemmankin asun uuteen eloon. Voit pukeutua juhlavasti ja panostaa asusteisiin myös vain kotona ollessasi, sillä joulu on mitä loistavinta aikaa panostaa juhlallisempaan pukeutumiseen.


Kruunaa pikkujouluasusi helmeilevillä asusteilla Anne Hirsmäen tyyliin


Ajattoman pikkujoulutyylin luovat kauniisti laskeutuva mekko tai housupuku, johon on yhdistetty huolella valitut asusteet. Pitkä helminauha voidaan yhdistää esimerkiksi selkäpuolelle tai helminauhan voi yhdistää hopeaketjujen kanssa, jolloin luodaan kauniita kerroksia asuun. Asusteet voit hyödyntää myös juhlahumun jälkeen ja helminauha yhdistettynä pehmeään neuleeseen toimistolle tuo pukeutumiseen heti ripauksen luksusta. Ihastuttava ja säkenöivä juhlien kuningatar Anne Hirsmäki kertoo omasta tyylistään liittyen joulun ajan  juhlapukeutumiseen.


 
Joulu on mitä loistavinta aikaa panostaa juhlallisempaan pukeutumiseen.

 

Ajattoman tyylin luominen ja asusteiden valitseminen juhlapukeutumiseen


Juhlaan valmistautumiseen ja pukeutumiseen liittyy usein jotain aivan ainutkertaista – silloin luodaan upeita ja mieleenpainuvia muistoja, jotka kestävät läpi koko elämän tai jopa seuraaville sukupolville. Asusteilla ja koruilla on suuri merkitys juhlan tunnelman lisäämisessä.

Klassinen helminauha

Anne kuvailee omaa tyyliään seuraavasti: "Oma tyylini on klassinen, mutta naisellisen rento. Suosin vaatteiden monikäyttöisyyttä ja tämän pohjalta suunnittelen myös juhlapukeutumistani. Pidän tärkeänä, että juhlavaatteet ovat ajattomia ja toimivat juhlien jälkeen myös arjessa. Esimerkiksi naisellinen klassinen kotelomekko, oli se sitten pikkumusta - tai näin joulun aikaan väriltään punainen - ovat suosikkejani. Asustan ne myös mielelläni korkeilla koroilla, juhlavalla pikkulaukulla ja klassisella helminauhalla, korvakoruilla tai näyttävällä rannekorulla", Anne mainitsee ja lisää: "Juhlaan käytän mieluiten aitoja helmikoruja, niiden ajattomuuden ja tyylikkään klassisuuden vuoksi, sillä usein jo ainoastaan klassinen helminauha yhteensopivilla korvakoruilla riittävät luomaan upean kokonaisuuden."


 

Korujen yhdisteltävyys arkeen ja juhlaan


Koruilla saa lisättyä asuun kuin asuun helposti uutta ilmettä ja mielenkiintoisuutta. Päivittäisessä käytössä ajattomia koruja on helppo yhdistellä. Vaatteiden ajattomuus mahdollistaa niiden käytön ympäri vuoden asusteita vaihtamalla.


Anne kuvailee korujen käyttöään seuraavasti: "Itse pidän ajatuksena, että vähemmän on enemmän. Yksistään pelkkä helminauha on mitä monikäyttöisin koru niin arjessa kuin juhlassa. Esimerkiksi yhdistettynä klassiseen valkoiseen kauluspaitaan, saa luotua rennon, mutta tyylikkäästi huolitellun vaikutelman ja juhla-asuun lisättynä tuo se asuun upeaa juhlavuutta."


Koruja voi halutessaan yhdistellä myös rohkeasti ja ennakkoluulottomasti keskenään. Jos et osaa valita suosikkiesi väliltä, kokeile ja katso, miltä korut näyttäisivät käytettynä samanaikaisesti. Voit yllättyä siitä, miten hyvin helmikorun kanssa sopivat perinteiset hopea- ja kultakorut. Mikään ei estä yhdistelemästä eri materiaaleista valmistettuja koruja keskenään. Saat varmasti luotua mielenkiintoisen ja persoonallisen kokonaisuuden.


"Poolokauluksisen yksivärisen neuleen tai neulemekon kanssa näyttävä helmikoru tai ketju riipuksineen näyttää myös upealta. Juuri yksiväriseen asuun yhdistettynä koru pääsee oikeuksiinsa mitä upeimpana katseenvangitsijana", Anne lisää.


Design helminauha

Annella päällään Helminauha Heilou, rannekoru Classiko ja rannekoru Paige

Aitojen korujen pitkäkestoisuus, laadukkuus ja monikäyttöisyys


Aito, ajaton ja tyylikäs koru on aina kannattava valinta. Uniikki muotoilu, aidot materiaalit ja laadukkuus tekevät siitä valinnan, joka kestää aikaa ja josta on iloa vuosiksi eteenpäin ja jopa sukupolvelta toiselle. Eikö olisikin ihana ajatus antaa tai saada suvussa kulkeneet helmikorut tai aloittaa itse vastaavanlainen perinne?


Laadukas, eettisesti valmistettu koru on myös ekologinen valinta, josta on huomattavaa positiivista vaikutusta tulevaisuuden elinympäristöllemme ja sitä kautta tuleville sukupolville.


Myös lapsille voi hankkia hieman arvokkaampia aitoja koruja ja tutustuttaa heitä tätä kautta esimerkiksi juhlapukeutumiseen. Tämä luo pohjaa ekologiseen ajatteluun ja aitojen korujen pitkäikäisyyden arvostamiselle.  


 
Aito, ajaton ja tyylikäs koru on aina kannattava valinta.

 

Tämän vuoden trendit juhlapukeutumisessa


Oli sitten kyseessä rennompaan pukeutumiseen mahdollistava illanvietto ystävien kesken tai virallisempaa juhlapukeutumista edellyttävä juhla, vaihtoehtoja on tarjolla paljon, jokaisen persoonallisuuteen ja mieltymyksiin sopivia.


Helmirannekoru ja helmisormusAjattomat, klassiset mekot ja housuasut ovat aina mitä tyylikkäimpiä valintoja loppuvuoden juhliin. Juhlalookiin kuuluvat tärkeänä osana laadukkaat, kauniisti laskeutuvat ylelliset materiaalit, pliseeraukset, sametti, paljetit ja pitsi.


Perinteisetkin juhlavaatteet voidaan pukea aiempaa rennommin ja mielenkiintoisemmin, omaa persoonallisuutta korostaen. Erilaisia tekstuureja yhdistämällä, vaikkapa silkkiä ja pörröpintaista villaa, saadaan myös helposti näyttäviä ja mielenkiintoisia asukokonaisuuksia. 


Vuodesta toiseen ajattomina pysyviä, klassisia, uniikkeja helmikoruja ei voi olla mainitsematta, kun on kyse tämänkin vuoden juhlapukeutumisesta.


 

Annen vinkit loppuvuoden juhlahumun tyyliin


Annen tyyli on varsin klassinen ja moniin tilanteisiin sopiva. Hän kuvaileekin juhlatyyliään vastaavasti: "Omaa persoonallisuutta kuvastava, laadukas vaate on helppo päivittää eri juhliin sopivaksi ja se voi toimia upeasti jopa erilaisilla tavoilla yhdisteltynä. Asustettuna korkeilla koroilla ja upeilla klassisilla koruilla luon asuun persoonallisuutta."


Asuvalintojen lisäksi Anne kiinnittää huomioita myös koruihin, meikkiin ja hiuksiin: "Koruja käytän ennen kaikkea omien mieltymysten mukaan, mitä juhlavampi asu sitä juhlavammat korut. Usein pelkkä aito helminauha klassiseen mekkoon yhdistettynä  on jo riittävä. Persoonallisuuteeni ja juhlaan sopiva meikki ja hiukset sekä hymy täydentävät vielä juhlalookin."


 

Upeaa juhlakautta Kaikille poikkeavasta ja haasteellisesta ajasta huolimatta ja lämmin kiitos vielä Annelle haastattelusta. Voit seurata Annen muodikasta elämää Instagramissa, missä hänet löytää nimimerkillä @instyle.by.anneVIIMEKSI KATSOTUT