MALIN DESIGN TARINA

Halua erottua ja ole uniikki kaunis itsesi. UNIQUE LIKE YOU.

Malin Design Oy Gaura Pearls on Katja ja Ville Malisen perustama yritys Tampereella, joka suunnittelee ja valmistuttaa moderneja, skandinaavisia ja tyylikkäitä design koruja. Halusimme luoda jotain pysyvää ja aitoa ja ainoa tapa oli perustaa oma yritys ja jättää oma kädenjälki. Meiltä löytyy taustaa suunnittelusta ja teollisessa muotoilusta sekä vahva halu kehittää jotain uutta, uniikkia ja erilaista. Visiomme onkin luoda ajattomia ja pitkäaikaisia koruja. Helmi klassikkona sopii mainiosti ajatukseemme, sillä helmi aitona ja luonnollisena on ajaton.

MALLISTO

Uudistuvasta mallistostamme löydät korut, niin jokapäiväiseen käyttöön kuin juhlaankin, ajatuksenamme onkin tarjota aina jotain uutta ja säihkyvää.

Tutustu uuteen mallistoomme tästä.

LUXURY DESIGN

Koruissamme klassiseen helmeen yhdistetään modernia designia, jolloin korun kaunis hopeinen työnjälki on keskeisessä osassa. Näin syntyy uniikki designhelmi. Korumme ovat uniikkeja, käsintehtyjä taideteoksia ja ne edustavat laadukasta käsityötä, luonnollisia materiaaleja, sekä kaunista viimeistelyä.

 

UUSI UNIIKKI HELMI

Korumme ovat uniikkeja kuten kantajansakin. Käytämme koruissa aitoja, viljeltyjä makeanvedenhelmiä. Aidon helmen tunnistaa helmen painosta, helmen pinnan muodoista, helmen syvästä hohdosta, sekä väristä. Jokainen luonnossa kasvatettu helmi on erilainen ja korun valmistuksessa on tärkeä löytää oikeat helmet yhteen. Aito helmi on luonnon kauneimpia jalokiviä.

 

MATERIAALIT JA KLASSINEN HELMI

Haluamme myös koruissamme näkyvän aidon helmiäisen eri vivahteet, muodot sekä sävyt. Valikoimme helmet koruihin suoraan helmien viljelijöiltä Japanin ja Kiinan alueilta. Korut valmistetaan käsityönä Euroopassa. Valikoimalla henkilökohtaisesti koruissa käytettävät helmet ja raaka-aineet, takaamme tuotteidemme laadun. Helmikorumme on aina valmistettu aidoista viljellyistä makeanvedenhelmistä sekä korkealaatuisesta, allergiatestatusta ja rhodinoidusta 925 hopeasta, sekä näyttävistä zirkonia kivistä. Japanissa sijaitsevan järven mukaan nimetty Gaura kuvastaa luonnollista kauneutta sekä helmen hohtoa.

 


ARVOT

Toiminnassamme tärkeinä arvoina ovat laatu, käsityöperinne, Suomalainen yrittäjyys, rajaton, uniikki muotoilu sekä luonnollinen ja aito, klassinen kauneus. Jokainen korumme on säihkyvän kaunis ja ainutlaatuinen – kuten kantajansakin.

SAATAVUUS

Gaura Pearls helmi-hopeakorut löydät valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme.
Katso verkkokaupat sekä jälleenmyyjiemme tiedot tästä.